top of page

DOSRIGHT Doseerpompen

DOSRIGHT denkt met u mee

Wanneer u meerdere doseerpompen (tegelijkertijd) wilt gebruiken dan kan dat met DOSRIGHT. Wij plaatsen tot maximaal drie doseerpompen op één bord die door middel van een pulssplitter in perfecte harmonie met elkaar samenwerken. Zo hoeft u geen slangen meer te verwisselen en kunt u elke pomp voor één specifiek product gebruiken. 

DSC09261.png
DSC09261_edited_edited.jpg

Materiaalkeuze

De DOSRIGHT doseerpompen worden door ons geplaatst op een RVS bord. Juiste keuzes van materialen zorgen ervoor dat het product de pomp niet aantast. Niet elk rubber kan voor elk product gebruikt worden. DOSRIGHT zal met u meedenken over welke middelen u gaat gebruiken en van welke materialen de pomp samengesteld zal gaan worden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er rubbers toegevoegd moeten worden die speciaal ontwikkeld zijn voor etherische oliën. 

Metingen

Alle DOSRIGHT doseerpompen beschikken over een Maddalena watermeter welke is voorzien van een pulsgever die direct is aangesloten op de pomp. Daarnaast is op elke pomp een manometer geplaatst om altijd te kunnen zien hoeveel druk er op het systeem staat. Wanneer uw product opraakt zal de DOSRIGHT doseerpomp automatisch uitslaan door zijn leegmelder in de can. 

DSC09261_edited.png
Anker 1
DSC09261_edited_edited.jpg
Dosright 603

De Dosright 603 is een doseerpomp die speciaal ontwikkeld is om rechtstreeks uit een can te doseren in een lage flow. Dosright doseerpompen worden geleverd met een aansluiting die is aangepast op de diameter van de waterleiding van uw stal. 

DSC09261_edited_edited_edited_edited.jpg
Dosright 603 A.O.

De Dosright 603 Automatische Ontluchting is een Dosright 603 doseerpomp met een automatische ontgassingsklep. Er kunnen gassen worden gedoseerd zonder dat de gebruiker er nog tussen hoeft te komen om te corrigeren. De ontgassingsklep bevat keramische kogels. 

DSC09261_edited_edited.jpg
Dosright 803

De Dosright 803 is een doseerpomp die zeer geschikt is om het leidingsysteem goed te reinigen na gebruik van hoge concentraties schoonmaakmiddel. De 803 is geschikt voor hogere concentraties tot en met 4%.  

Type doseerpomp
Voltage
Flow rate
Werkdruk
Max. dosering

* Maximale dosering geldt voor een waterdoorstroom van 2500 kubieke meter per uur bij een systeemdruk van 3 bar.

Tabel doseerpompen.png
bottom of page